CARTELL ANUNCIADOR 2013
Març
2013

El guanyador de la IIII edició del concurs per al cartell anunciador
de la VI Fira de PinellArt és Marta Viña Berbís

 
   
TEATRE
desembre 2012
 

Èxit rotund de l'obra de teatre " No et vesteixis per sopar "


BINGO

desembre
2012

  El dijous dia 6 de desembre, a la Pianola, BINGO en benefici de la fira d'artesania PinellArt! A partir de les 16:00h. Us animeu?
 


CARTELL ANUNCIADOR 2012
Abril
2012
  El guanyador de la III edició del concurs per al cartell anunciador
de la V Fira de PinellArt és David González Sánchez

   
SORTEIG DE LA MONA DE PASCUA
Abril
2012

Referent al sorteig de la mona de pasqua, que va organitzar l'assossiació Pinellart, el número premiat és el 8.124


.
TU AJUDES 2011

Gener
2011

 

Aquest projecte presenta la fira d'artesans que, anualment, se celebra a la població del Pinell de Brai i que enguany se celebrarà els dies 11 i 12 de juny de 2011. La fira, batejada amb el nom de PinellArt, està enfocada per destacar cada any un treball artesà vigent i un en vies de recuperació, mitjançant un monogràfic de cadascun d'ells. Enguany, com a monogràfic s'ha triat el cuir ...
(+ info)

 
TU AJUDES 2010
Maig
2010
  Gràcies a tots per al suport que ens heu donat amb els vots del Tu Ajudes, obra social de Caixa Tarragona. En total el nostre projecte 2010 ha obtingut  51.446 vots, que suposa un total de 4.170,21€.
   
CONCURS CARTELL
Gener
2010
 
El  dissabte 16 de gener de 2010, es va celebrar a la nostra població, el Pinell de Brai, la primera edició del concurs de Cartells per a la Fira d'Artesania PinellArt. 
El jurat format pel,  Sr. Gregorio Serrano Bouza, vicepresident de l'Associació PinellArt, la  Sra. Íngrid Caba Piñol, directora d'escola d'arts plàstiques i disseny de Móra la Nova, el  Sr. Josep Miralles LLàcer, president del gremi d'artesans Tèxtil de Catalunya i el  Sr. Guillem Ferran, Dissenyador industrial i col·laborador en el projecte d'oficis singulars d' Artesania de Catalunya.

El guanyador del concurs va ser el Senyor David González Sánchez, natural de Tarragona.

L'entrega del premi, amb una dotació de 400€, tindrà lloc durant la inauguració de la III edició de la Fira d'Artesania el dia 12 de juny de 2010. També s'exposaran tots els cartells que han concursat  a l'interior del Celler cooperatiu del Pinell de Brai.

L'Associació PinellArt agraeix la participació de tots els concursants i dels membres del Jurat.